Elrajtolt a magyar startup!

A Flywear weboldala

Nemrég abban a megtiszteltetésben volt részünk, hogy élőben követhettük végig egy magyar startup, a Flywear indulásást. A cég nem titkolt célja, hogy egyedi termékével forradalmasítsa a bukósisak alatti szemüvegviselést.

A Flywear prémium optikai- és napszemüvegek különleges kialakítású száraikkal és légbetétes orrpárnáikkal biztosítják, hogy a szemüveg bukósisakos viselet mellett is kényelmes és egyben stabil maradjon. A terméket olyan további funkciókkal is felvértezték, mint a cserélhető lencsék és szárak, párátlanító nyílások, de említést érdemel az élettartam garanciás törhetetlenség is.

Kooperációnk a Flywear-rel több évre nyúlik vissza, már a kezdeti lépésektől részt vettünk munkafolyamataikban, mi feleltünk teljes vállalati arculatuk kialakításáért is. Ennek megfelelően a Graphite Kreatív készítette az összes nyomtatott és digitális megjelenésüket, megbízást kaptunk termékképeik elkészítésére, mindemellett pedig nemrégiben beélesítettük új weboldalukat is.

A weboldal a mai trendeknek és a márka arculatának megfelelő modern, letisztult irányt képviseli. Nagyon nagy hangsúlyt kapott a prémium megjelenés, így a weboldal minden szeglete alaposan átgondolt és a legmodernebb technikákat használja. A weboldalon helyet kapott többek között egy egyedi üzletkereső, egy frappáns kialakítású GYIK felület, vagy egy  magasan fejlett hírlevél funkció. Arról talán szót sem kell ejteni, hogy a legmagasabb elvárásoknak megfelelően a weboldal teljes mértékben reszponzív és több nyelv kezelésére is alkalmas.

Érdemes lesz a jövőben odafigyelni a Flywear-re, mert már nemzetközi piacra lépése is a küszöbön áll, így minden adott ahhoz, hogy közreműködésünkkel igazi világmárkává nője ki magát.